Språkkurs i Palermo

Palermo, Europas kulturhuvudstad 2018, erbjuder allt från historia och arkitektur till färgstarka matmarknader, där nyskördade grönsaker, dagsfångsten av fisk och skaldjur, ostar, kött och charkuteriprodukter lockar. Staden erbjuder fantastisk mat, fylliga viner och, för att inte glömma nämna, den fantastiskt goda glassen.

Palermo är en häftig stad med puls, där gammalt blandas med nytt. De vackra byggnaderna har influenser av arabisk, gotisk, normandisk och annan europeisk forntida och antik historia. Den året runt behagliga temperaturen uppmuntrar till att sitta med en kaffe eller ett gott glas vin vid de många restaurangernas och caféernas uteserveringar.

Åk till Palermo och lär dig det italienska språket från grunden eller för att förbättra dina språkkunskaper! Vi samarbetar med Università degli Studi di Palermo, som har kurser i italienska på allt från en vecka till ett år! I undervisningsmetoderna betonas den kommunikativa funktionen, vilken vid behov kompletteras av annan metodik.
Gå också på vinprovning på en vingård, delta i en matlagnings- eller fotokurs eller ha Palermo som bas för egna utflykter eller utflykter arrangerade av oss i samarbete med språkskolan.

Universitetet erbjuder kurser under hela året. Kurserna som man kan välja mellan är ordinarie, halvintensiva och intensiva kurser.

Språkkurs, 1 vecka (5 dagar), 20 timmar: 1 600 kr
Språkkurs, 2 veckor, 40 timmar: 3 200 kr
Språkkurs, 5 veckor, 40 timmar: 2 200 kr

Halvintensiva kurser har 3–4 timmars lektionstid per dag 2–3 dagar/vecka. Intensivkurs har 4 timmars lektionstid per dag under 5 dagar/vecka. Kursen är på 2 veckor.

Obs, det måste vara minst 7 deltagare för att kursen ska starta.

Önskar du att bo på hotell eller i en studentlägenhet? Vi bokar även ditt boende.

Hör av dig om du har frågor eller önskemål! 

Kursdatum för 2019 :
6/5-7/6 (datum för test är den 29 /4)
Sommarskola med intensivkurs två veckor är under perioden 15/7- 13/9.