Resa på egen hand

Upplevelsepaket Verona, Valpolicella

Se programförslag som innehåller en kompott av fysisk aktivitet, natur, kultur och vin- och matupplevelser. När man sedan klickar på Läs mer så kommer man in i vårt nya program
Läs mer

Upplevelsepaket - Piemonte

Den som vill resa i egen takt, upptäcka Piemonte på egen hand, men som vill ha hjälp med bokningar av olika slag kan höra av sig till oss så planerar vi vistelsen tillsammans efter behov och önskemål! Köp ett specialdesignat program, hitta vandringsleder eller bra vingårdar och ta er till intressanta studiebesök och platser.
Läs mer

Vandra från ett ställe till ett annat

I Piemonte kan du vandra eller cykla från ett ställe till ett annat. Vi ordnar programmet och transfer för bagaget!
Läs mer

Ligurien - Blomsterrivieran och Cinque Terre

Semestra i Ligurien, på Blomsterrivieran eller i Cinque Terre-området, som har mer att erbjuda än Medelhavet för den nyfikne. Vi ordnar boendet och servicen vad gäller aktiviteter! Upplev såväl stränder som byarna uppe i kullarna. Vandra eller ta en cykeltur. Bo exklusivt vid havet eller uppe på höjden i någon liten by.
Läs mer

Bo på en familjär ”agriturismo” bland böljande kullar

Pensionatet är en bra utgångspunkt för dagsutflykter med bilen. Den har en egen liten hasselnöts- och vinproduktion och du bor i trivsamma, charmiga rum och har möjlighet till en dags matlagningsskola. (Beror på antal deltagande gäster.)
Läs mer

Gör ett spännande och intressant besök på ett av Italiens bästa ölbryggerier

Bryggeriet anlades när byns tidigare bryggeri med pipe-line (!) genom byn till traktens enda pub inte längre räckte till. Det är ett bryggeri utöver det vanliga, där intresset för estetiken tycks vara lika viktig som produktionen av öl och där ölets och vinets värld förenas i spännande smaker.
Läs mer

Koppla av på hotell med SPA i vackra Piemonte

Hotellet förtjänar de utmärkta omdömen det har fått av tidigare gäster för allt från service till atmosfär och inredning. Hotellets SPA bokas av gästen för privat användning, tyst avkoppling och möjlighet till behandlingar. Hotellets läge innebär närhet till både vandringsleder, stort antal vingårdar och mycket bra restauranger. Det finns dessutom tillgång att hyra cyklar för cykelutflykten.
Läs mer

Var med och gör pasta eller korv i Barolo

Ägarna till den lilla byns ”salumeria” har utvecklat sina utsökta charkprodukter från slakt till färdig produktion med passion och fantasi. De tillverkar också lokal, typisk pasta, som ”tajarin” och ”plin”. De är uppskattade av såväl turister som den lokala befolkningen. Ät lunch på maten du själv har gjort.
Läs mer