Ring oss med dina frågor!

Helene 0703-443153, Anna 0709-689144

 

Om oss

Vi är två halvitalienska systrar som tack vare våra resor och goda kontakter i regionen Piemonte, Italien, startade vår verksamhet.
I Piemonte arrangerar vi program och boende för grupper som vill vandra, cykla, prova viner och regionens delikatesser.

Vi har utökat vår verksamhet och arrangerar resor även till andra delar av Italien.  Vi skräddarsyr också en vistelse för den som vill resa på egen hand, för golfaren eller för företag som vill bjuda sina anställda på en härlig upplevelse.

I Piemonte har vi specialiserat oss i Alba eller i det underbara landskap som omger den lilla staden. Vi har fastnat för den omväxlande naturen och de möjligheter den kan erbjuda. Vinerna som produceras i området är några av de mest kända och prestigefyllda i Italien, ja, världen! 

Den vita tryffeln från Alba anses vara den finaste som finns och traditionell husmanskost vid sidan av modernare kokkonst ger rena, njutbara kulinariska smakupplevelser.

Italien har väldigt mycket mer att erbjuda. Ligurien (rivieran), Gardasjön och Valpolicellaområdet är andra områden som har gett oss fantastiska upplevelser och inspiration. Ligurien har rivieran, olivlundarna bland kullarna och Valpolicellaområdet bjuder på t. ex.
ripasso- och amaroneviner.


Men inget av det som har nämnts skulle
vara lika mycket värt om det inte hade varit
för de fantastiska människor som vi har
träffat och har att göra med!

 
Hjärtligt välkommen!
Helene Quirico Rosenqvist och Anna Quirico Brodén
 
 

 

 
CiaoAlba  • Tegelladan 112 • 27491 Skurup, Sverige • Tel.: 0703 443153 • info@ciaoalba.se  • Hitta hit

 

Design av Intendit SEO Webbyrå