Ring oss med dina frågor!

Helene 0703-443153, Anna 0709-689144

Gästbok
Skriv en hälsning i vår gästbok härunder

Skriv ett inlägg


Inlägg

Ulla Lundström 2019-04-20 22:25:27
Vandring i Piemonte
Stort tack för en bra arrangerad vandringstur! Vädret var bra, vinet och maten var bra, hotellen var bra och vandringen var jättefin! Ska hälsa så mycket från hotellägarna i Novello. Vi är överväldigade. Det ni skrev om att det endast finns vägvisare när det behövs, har vi nu tagit som motto i livet. Än en gång tack! Återkommer gärna! / Ulla med dotter
Håkan och Barbro 2018-10-12 13:35:51
Tack!
Hej hej!,

Sitter på tåget från Alba till Turin, vi har haft en fantastisk vistelse i Alba med omnejd.

Stort tack för ett makalöst trevligt program!
Allt har fungerat perfekt, vi är supernöjda. Alla personer vi har haft kontakt med har varit kunniga och väldigt trevliga, bara positiva omdömen från oss.

Ha det gott!

Mvh
Håkan & Barbro
Ulf Danielson 2018-09-26 10:24:31
Cinque Terre
Ciao Helene & Anna!

Vi hade fantastiska dagar i C5. Bra boende, roliga utflykter, god mat & vin, härligt väder. Vi är alla tio väldigt nöjda.

Saluti, Ulf & Co
Carola Hallberg 2018-06-10 00:03:52
Hej,
Nu är vi hemkomna. Vill bara säga att vi har haft en mycket härlig resa med härliga upplevelser! Matlagningskursen var suverän. Proffsigt men ändå lättsamt! Mycket trevlig avslutning på Paolos och Monicas vingård. Tack för ett superbra arrangemang!!

Glada hälsningar från Mats och Carola 
Carl-Gustav Karlsson 2018-06-07 17:45:37
Tack,
Hej igen Anna och Helene! Nu åter efter träningslägret i Piemonte. Vill härmed tacka för ett mycket givande och professionellt upplägg av vårt besök i Piemonte. Vi har "borrat i" Barolo,Barbaresco,Barbera och Dolcetto! Vi har lärt oss massor vilket var syftet med resan till Piemonte. Vi har konstaterat att det program vi beställt, har av Ciaoalba, torrt uttryckt levererats över förväntan. Då skall tilläggas att den här gruppen/vinklubben inte är helt enkel att imponera på !!

Tack Anna och Helene!

Avesta Vinklubb gm Carl-Gustaf 
Sven 2017-07-21 17:05:29
Feedback, resa
Hej Helene och Anna

Resan överträffade allas våra förväntningar. Vilka ställen ni lät oss ta del av!! De hade vi nog aldrig lyckats upptäcka annars.
Maten, vinet och ställena var grymma med ett extra plus till boendet på B & B Bricco dei Cogni. Vinprovningen hos Paola var extraordinär. Besöket hos slaktaren med egen lunch var också speciell och väldigt kul och bra.

Det vi även blev imponerade av var hur klockrent allting fungera. allt från cyklarnas kvalitet till resor emellan och alla transporter.

Stort tack för denna gången och visst kom vi även hem med några vinare var!!

Reseledare Sven med sällskap
Teresia 2017-05-21 18:21:37
Tack!
Hej Helene och Anna,

Vi vill tacka för er hjälp med våra dagar i Alba. Det blev mycket lyckat tack vare er! Det kunde inte ha blivit mycket bättre och mamma som fick resan i present av oss är mycket nöjd!

Tack också för bokningen på Osteria dei Sognatori. Det var en jättetrevlig inledning på besöket.

Hälsningar Teresia, Isabel, Calle och Ingela
Eva Kumlin 2016-10-03 19:26:22
Hälsning
Hej Anna och Helene!

Vi vill tacka för en helt underbar resa till Alba och med allt vad den innehöll. Vingårdsbesöket, vandringen till Barolo, besöket hos slaktaren och lunchen och vinprovningarna. Dessutom hade vi ett underbart väder under hela vistelsen. VI är så supernöjda och kommer varmt att rekommendera er till våra kontakter.

Tack så jättemycket för en perfekt helg!

Vänliga hälsningar

Eva och hela Lindh & Partners!
Anders Bergman 2016-09-21 20:06:19
Tack!
Nu har vi kommit hem från en fantastisk semester! Vi är enormt nöjda.
Allt har fungerat över förväntan,ni har gjort denna resa till ett minne för livet TACK!!
Vi är imponerade av att taxiresorna fungerat så enormt bra. Bemötande
från taxichaufförer,personal på hotellet och alla besöken vi gjort har varit fantastiskt.

När vår första dag (vandringsleden till Barolo,vinprovningen och lunchen hos slaktaren)
var över trodde vi alla att detta var veckans höjdpunkt.
När vi sen kom till veckans slut kunde vi konstatera att alla dagar varit lika fantastiska!

Nu rekommenderar vi alla att åka till Italien och naturligtvis anlita Ciao Alba.
Än en gång tusen tack för en grymt bra planerad resa!

Med vänlig hälsningar
Anders och Linda
Hans och Helena
Christina och Gunilla 2016-07-31 18:20:37
Tack!
Hej!
Vi vill bara tacka för den fina resan ni arrangerade åt oss. Vi är så nöjda med både hotell och alla olika besöken på cantinorna. Vandringen var också jättefin (vi hade dessutom jättetur med vädret molnigt och svalt). Vi hann också med ett besök på marknaden tidigt på lördagmorgon.
Så stort tack och vi kommer med sannolikhet igen en annan gång.
Vänliga hälsningar

Christina och Gunilla
Ulf Danielson 2015-09-29 16:58:18
TACK!
Trots strul med Lufthansa i början så blev weekenden i Alba en mycket fin upplevelse. Besök på mycket trevliga vingårdar, god mat och mycket annat. Besöket hos Paolo och Monica var fantasicoso.
Ulf med sina andra Smålänningar
Uno Jakobsson 2015-09-21 20:06:10
Tack!
Hej!
Nu är vi tillbaka efter en helt fantastisk resa! Stor eloge till er för ett mycket välkomponerat och fint program; lunchbesöket hos Paolo och Monica var något alldeles extra och vi tänkte att vi redan nått resans höjdpunkt på väg därifrån. Men, sedan kom ju lördagen, som var späckad och helt otrolig med lunchen hos slaktaren som dagens grej och som ju var en helt annan sak än hos P & M, men ändå lika häftig upplevelse :)! Och för att inte tala om de restauranger ni ordnat; mycket gott och fin service rakt igenom!

Stort tack; jag kommer naturligtvis rekommendera era tjänster för vänner och bekanta!

Uno
Clara och Joakim 2015-08-12 21:03:57
TACK!
Tusen tack Anna och Helene för att ni ordnade en fantastisk resa för oss. En resa som kom att bli ett minne för livet! Vår resa till Piemonte samt till Ligurien bestod av vandring, cykling, bad, vinprovningar, intressanta möten, kulturupplevelser och underbara middagar. Vi är så glada att vi hittade till er hemsida och för all hjälp vi fått med planering. Förstklassig service! Denna typ av resa kommer vi att göra om! Rekommenderas varmt!!
Clara och Joakim
Per Malmgren 2015-05-20 17:03:56
En fantastisk upplevelse
Vi är alla otroligt nöjda med upplägget och det fina vädret som ni hade fixat, ömsom sol varvat med lite moln gjorde vistelsen riktigt bra, lite regn på fredagen men det löste jag med att dirigera om taxin. Den perfekta blandningen av cykling och vandring var helt perfekt, tillsammans med de övriga upplevelserna och vinprovningarna. Vi är alla väldigt nöjda och kommer självfallet att rekommendera era utflykter till alla vi känner. Vi skickar ett STORT TACK för det som ni har gjort för oss.

Mats Stockhaus 2015-05-06 21:41:25
Hej Anna och Helene
Resan överträffade förväntningarna, vi är mer än nöjda, vilka människor vi mött på vägen.
Så ett stort tack till er som ordnade denna resa åt oss.

Mats & Annica
Jaka Sjöö Nizic 2015-01-15 09:57:24
Upplevelse utöver det vanliga
Vi är ett gäng på 8 personer som älskar upplevelser, spännande möten och god mat och dryck. Vi anlitade Ciao Alba till att komponera ett upplevelsepaket, och vi var alla otroligt nöjda och mycket imponerade av de relationer de har lyckats skapa med människorna på vingårdarna, slakterierna, hotellet, Grappa tillverkningen, Barolo slottet, tryffeljägaren, grissini bageriet och till och med ett micro bryggeri som tillverkade egen ekologiska öl. Överallt blev vi mottagna som gamla goda vänner, där värdarna njöt av att få visa sig från sin bästa sida. Hela regionen genomsyras av en otrolig yrkesstolthet, och stor respekt för gamla tillverkningstraditioner som var fantastiskt att få ta del av, och det gör det hela till en upplevelse utöver det vanliga.
Vi väntar spänt på att få utforska fler regioner i Italien genom er. Tack från Skurpsgänget :-)
Marianne Larm 2014-09-28 13:28:54
Ligurien
Tack ni fixade ett jätte mysigt hotell och vi har vandrat och ätit och druckit gott hela veckan smileyyesMvh Marianne och Peter
Eva 2014-09-23 08:48:23
Tack!
Hej Helene och Anna!

Nyss hemkomna från vår Alba-vistelse känner vi oss väldigt nöjda. Resan var otroligt väl organiserad och fungerade från början till slut. Cyklarna var toppen och beskrivningarna bra och detaljerade. Alla möten fungerade perfekt från taxi till alla mötena på vingårdarna. Det enda vi hade lite krux med var vandringsbeskrivningen. Vi tyckte den var lite svår att följa och hamnade vid ett tillfälle lite fel men hamnade i all fall till slut i Barolo.

Tack för en väldigt trevlig resa med nya bekantskaper och nya upplevelser. Monica och Paulus vingård och deras bemötande var helt fantastiskt. Vi känner oss berikade till kropp och själ och kan glatt rekommendera er vidare till våra vänner.

Bästa hälsningar
Eva och Lars Engstrand
Lillemor Frenkel 2014-05-05 19:55:30
Tack från Fjällorna
Hej Helen och Anna!
Vi är supernöjda med vår vistelse i Alba! Bra sammansatt program som vi följt till punkt och pricka. (ibland har vi kört lite fel, med vi fixade det). Det mest personliga besöket blev hos Paolo och Monica. Tryffeljakten på Tenuta Caretta var kul med hundarna Jonni och Bobo. VI fick bra vininformation på alla ställen! Sen bidrog givetvis att vi hade fantastiskt väder alla dagar! Hotellet var trevligt med fina rum med utsikt, trevlig personal och mycket god frukostbuffé. Hotellets centrala läge var suveränt. Alba var en trevlig stad, lagom stor, bra variation på restauranger. Vi shoppade en hel del och besökte även marknaden på lördagen. Där fastnade vi naturligtvis mest för matmarknaden!!
Cyklarna var mycket bra och vi kände oss proffsiga där vi drog fram ivrigt påhejade av trevliga italienare. Dock fanns inga pakethållare på cyklarna när vi hämtade dem som vi hade önskat.

Nöjda och glada hälsningar från Fjällorna!Elisabeth 2013-10-29 08:42:47
Resan till Alba i september

Hej Helene och Anna! Stort tack för alla utmärkta arrangemang till Piemonte och Alba. Vi fick en superbra resa och bara njöt. Vi cyklade, vandrade ibland lite vilse bland vinstockar men kom fram till slut till våra destinationer. Vi kämpade på cykel  i uppförbackarna men alla klarade av det (vi gick lite när det var alltför brant) men fick lön för mödan med utsökt lunch på en vingård en av dagarna. Matlagningskursen var både rolig och god. Och sist men inte minst vilka goda viner det finns…..Vädret var dessutom perfekt med sol och lagom varmt under veckan. Vi får tacka er båda så mycket för en bra planering för oss. Vi kan inte säga mer än att vi är mycket nöjda. Med vänlig hälsning/Elisabeth plus övriga i Maltes vänner

CiaoAlba  • Tegelladan 112 • 27491 Skurup, Sverige • Tel.: 0703 443153 • info@ciaoalba.se  • Hitta hit

 

Design av Intendit SEO Webbyrå