Ring oss med dina frågor!

Helene 0703-443153, Anna 0709-689144

Gästbok
Skriv en hälsning i vår gästbok härunder

Skriv ett inlägg


Inlägg

Jeanette Henriksson 2019-07-14 16:49:59
Ett stort tack!
Ett stort tack för allt vi har fått uppleva och ta del av! Jag har rest mycket, och det här var en av de finaste resor jag gjort och mycket väl arrangerad, vilket jag kommer att varmt rekommendera vidare. Mvh Jeanette Henriksson
Rose-Marie 2019-06-28 07:11:50
Oförglömligt!!
Tack för en underbar resa!
Allt var helt underbart, från hotell till vinprovning och matlagning. Alla var supertrevliga och vinerna och maten var fantastiska. All information vi fått innan stämde precis. Vi är mer än nöjda och kan bara rekommendera Ciao Alba som bästa researrangör.
Stort tack för att ni gjorde vår dröm till verklighet!!
Vi kommer att rekommendera er till alla vi känner.

Varma hälsningar Rose-Marie & Jonas
Petter 2019-06-02 10:27:28
Tack!
Allt bara flöt på! Har absolut inget att klaga på när det gäller Ciao Alba. Skulle rekommendera det starkt för er som vill ha en prisvärd och oförglömlig upplevelse!
Jörgen 2019-05-29 22:24:53
Världsklass!!!
Tack för en underbar resa! Allt ni ordnat och fixat med fungerade perfekt och vi fick flera fantastiska upplevelser.
Första dagen valde vi den tuffare rutten till vingården men det gick bra och var väldigt vackert. Väldigt trevligt bemötande på vingården ned härlig miljö, god mat och goda viner.

Matlagningen var nog det bästa. Så trevlig och engagerad personal och gott blev det också. Sen ett trevligt vinbesök till där det bjöds på ostar och kex till vinet. Vi orkade ingen middag den dagen :)

Sen en fantastisk vacker vandring till Barolo med vinprovning, lunch, grisinibakning mm. Trots att vädret är ovanligt dåligt för säsongen så klarade vi oss bra och klarade oss från regn förutom sista timmarna.

Tack för allt och vi kommer att rekommendera er till alla vi känner

Med vänlig hälsningar
Marina & Jörgen
Christian 2019-05-23 21:00:30
Piemonte, Alba
I söndags kom vi hem från en fantastisk resa. Vi är sååå nöjda på alla sätt och vis och resan överträffade våra förväntningar med råge. Tack för en väl planerad resa, är ett minne för livet! Vi sa direkt efter resan att vi måste tillbaka någon gång, fast då under skördeperioden.
Vi kom hem med 7 st. flaskor varav 3 st. från Barolo och varav 1 st. från Cannubi (antar att ni vet vad det är för vingård ????). Vi var bara tvungna och köpa med.
Som sagt, vi är jättenöjda med resan och vi kommer absolut rekommendera er till släkt och vänner!
//mvh Christian och Johanna
Ulla Lundström 2019-04-20 22:25:27
Vandring i Piemonte
Stort tack för en bra arrangerad vandringstur! Vädret var bra, vinet och maten var bra, hotellen var bra och vandringen var jättefin! Ska hälsa så mycket från hotellägarna i Novello. Vi är överväldigade. Det ni skrev om att det endast finns vägvisare när det behövs, har vi nu tagit som motto i livet. Än en gång tack! Återkommer gärna! / Ulla med dotter
Håkan och Barbro 2018-10-12 13:35:51
Tack!
Hej hej!,

Sitter på tåget från Alba till Turin, vi har haft en fantastisk vistelse i Alba med omnejd.

Stort tack för ett makalöst trevligt program!
Allt har fungerat perfekt, vi är supernöjda. Alla personer vi har haft kontakt med har varit kunniga och väldigt trevliga, bara positiva omdömen från oss.

Ha det gott!

Mvh
Håkan & Barbro
Ulf Danielson 2018-09-26 10:24:31
Cinque Terre
Ciao Helene & Anna!

Vi hade fantastiska dagar i C5. Bra boende, roliga utflykter, god mat & vin, härligt väder. Vi är alla tio väldigt nöjda.

Saluti, Ulf & Co
Carola Hallberg 2018-06-10 00:03:52
Hej,
Nu är vi hemkomna. Vill bara säga att vi har haft en mycket härlig resa med härliga upplevelser! Matlagningskursen var suverän. Proffsigt men ändå lättsamt! Mycket trevlig avslutning på Paolos och Monicas vingård. Tack för ett superbra arrangemang!!

Glada hälsningar från Mats och Carola 
Carl-Gustav Karlsson 2018-06-07 17:45:37
Tack,
Hej igen Anna och Helene! Nu åter efter träningslägret i Piemonte. Vill härmed tacka för ett mycket givande och professionellt upplägg av vårt besök i Piemonte. Vi har "borrat i" Barolo,Barbaresco,Barbera och Dolcetto! Vi har lärt oss massor vilket var syftet med resan till Piemonte. Vi har konstaterat att det program vi beställt, har av Ciaoalba, torrt uttryckt levererats över förväntan. Då skall tilläggas att den här gruppen/vinklubben inte är helt enkel att imponera på !!

Tack Anna och Helene!

Avesta Vinklubb gm Carl-Gustaf 
Sven 2017-07-21 17:05:29
Feedback, resa
Hej Helene och Anna

Resan överträffade allas våra förväntningar. Vilka ställen ni lät oss ta del av!! De hade vi nog aldrig lyckats upptäcka annars.
Maten, vinet och ställena var grymma med ett extra plus till boendet på B & B Bricco dei Cogni. Vinprovningen hos Paola var extraordinär. Besöket hos slaktaren med egen lunch var också speciell och väldigt kul och bra.

Det vi även blev imponerade av var hur klockrent allting fungera. allt från cyklarnas kvalitet till resor emellan och alla transporter.

Stort tack för denna gången och visst kom vi även hem med några vinare var!!

Reseledare Sven med sällskap
Teresia 2017-05-21 18:21:37
Tack!
Hej Helene och Anna,

Vi vill tacka för er hjälp med våra dagar i Alba. Det blev mycket lyckat tack vare er! Det kunde inte ha blivit mycket bättre och mamma som fick resan i present av oss är mycket nöjd!

Tack också för bokningen på Osteria dei Sognatori. Det var en jättetrevlig inledning på besöket.

Hälsningar Teresia, Isabel, Calle och Ingela
Eva Kumlin 2016-10-03 19:26:22
Hälsning
Hej Anna och Helene!

Vi vill tacka för en helt underbar resa till Alba och med allt vad den innehöll. Vingårdsbesöket, vandringen till Barolo, besöket hos slaktaren och lunchen och vinprovningarna. Dessutom hade vi ett underbart väder under hela vistelsen. VI är så supernöjda och kommer varmt att rekommendera er till våra kontakter.

Tack så jättemycket för en perfekt helg!

Vänliga hälsningar

Eva och hela Lindh & Partners!
Anders Bergman 2016-09-21 20:06:19
Tack!
Nu har vi kommit hem från en fantastisk semester! Vi är enormt nöjda.
Allt har fungerat över förväntan,ni har gjort denna resa till ett minne för livet TACK!!
Vi är imponerade av att taxiresorna fungerat så enormt bra. Bemötande
från taxichaufförer,personal på hotellet och alla besöken vi gjort har varit fantastiskt.

När vår första dag (vandringsleden till Barolo,vinprovningen och lunchen hos slaktaren)
var över trodde vi alla att detta var veckans höjdpunkt.
När vi sen kom till veckans slut kunde vi konstatera att alla dagar varit lika fantastiska!

Nu rekommenderar vi alla att åka till Italien och naturligtvis anlita Ciao Alba.
Än en gång tusen tack för en grymt bra planerad resa!

Med vänlig hälsningar
Anders och Linda
Hans och Helena
Christina och Gunilla 2016-07-31 18:20:37
Tack!
Hej!
Vi vill bara tacka för den fina resan ni arrangerade åt oss. Vi är så nöjda med både hotell och alla olika besöken på cantinorna. Vandringen var också jättefin (vi hade dessutom jättetur med vädret molnigt och svalt). Vi hann också med ett besök på marknaden tidigt på lördagmorgon.
Så stort tack och vi kommer med sannolikhet igen en annan gång.
Vänliga hälsningar

Christina och Gunilla
Ulf Danielson 2015-09-29 16:58:18
TACK!
Trots strul med Lufthansa i början så blev weekenden i Alba en mycket fin upplevelse. Besök på mycket trevliga vingårdar, god mat och mycket annat. Besöket hos Paolo och Monica var fantasicoso.
Ulf med sina andra Smålänningar
Uno Jakobsson 2015-09-21 20:06:10
Tack!
Hej!
Nu är vi tillbaka efter en helt fantastisk resa! Stor eloge till er för ett mycket välkomponerat och fint program; lunchbesöket hos Paolo och Monica var något alldeles extra och vi tänkte att vi redan nått resans höjdpunkt på väg därifrån. Men, sedan kom ju lördagen, som var späckad och helt otrolig med lunchen hos slaktaren som dagens grej och som ju var en helt annan sak än hos P & M, men ändå lika häftig upplevelse :)! Och för att inte tala om de restauranger ni ordnat; mycket gott och fin service rakt igenom!

Stort tack; jag kommer naturligtvis rekommendera era tjänster för vänner och bekanta!

Uno
Clara och Joakim 2015-08-12 21:03:57
TACK!
Tusen tack Anna och Helene för att ni ordnade en fantastisk resa för oss. En resa som kom att bli ett minne för livet! Vår resa till Piemonte samt till Ligurien bestod av vandring, cykling, bad, vinprovningar, intressanta möten, kulturupplevelser och underbara middagar. Vi är så glada att vi hittade till er hemsida och för all hjälp vi fått med planering. Förstklassig service! Denna typ av resa kommer vi att göra om! Rekommenderas varmt!!
Clara och Joakim
Per Malmgren 2015-05-20 17:03:56
En fantastisk upplevelse
Vi är alla otroligt nöjda med upplägget och det fina vädret som ni hade fixat, ömsom sol varvat med lite moln gjorde vistelsen riktigt bra, lite regn på fredagen men det löste jag med att dirigera om taxin. Den perfekta blandningen av cykling och vandring var helt perfekt, tillsammans med de övriga upplevelserna och vinprovningarna. Vi är alla väldigt nöjda och kommer självfallet att rekommendera era utflykter till alla vi känner. Vi skickar ett STORT TACK för det som ni har gjort för oss.

Mats Stockhaus 2015-05-06 21:41:25
Hej Anna och Helene
Resan överträffade förväntningarna, vi är mer än nöjda, vilka människor vi mött på vägen.
Så ett stort tack till er som ordnade denna resa åt oss.

Mats & Annica
CiaoAlba  • Tegelladan 112 • 27491 Skurup, Sverige • Tel.: 0703 443153 • info@ciaoalba.se  • Hitta hit

 

Design av Intendit SEO Webbyrå